Daytrader dagbog

Daytrader dagbogen er et eksperiment foretaget med rigtige penge. Formålet er at give et indblik i en del af en investors hverdag. Daytrading for begyndere, kunne man også kalde det, men jeg har en ballast på mere end 20 års erfaring med investering i aktier og finansielle produkter, så helt uden baggrund er det ikke.

Spille reglerne for eksperimentet er som følger. Der er oprettet et helt frisk depot, med mulighed for at investerer i mange forskellige finansielle produkter, herunder aktier, cfdér futures etc. Formået er at lave en hurtig gevinst.

Risikoprofilen for depotet, er at der er en risiko for 100 %, men målet er “only the sky is the limit”

Investeringsprofil, depotet måles selvom det er rigtige penge i index. Startindbetalingen har indeks 100, er der opnået en forrentning på 10 % vil indekset hedde indeks 110. Gearingen i depotet må under intet tidspunkt overstige 10 x depotets værdi. Fra et produkt købes til det sælges vil hovedparten have en liggetid for hovedparten mellem 1 dag og 1 uge. Enkelte positioner kan være længere, men forventeligt ikke længere end ganske få måneder.

Velkommen til at følge med i en daytraders dagbog.

23. januar 2017

Euro/USD position blev lukket med gevinst, kort guld position blev åbnet.

22. januar 2017

En position Euro / USD blev taget.

20. januar 2017

Position guld lang blev lukket, position Novo Nordisk blev taget, gearing ca 6 gange. Ny position olie kort blev taget, og lukket gearing 4 mindre gevinst på positionen.

Novo Nordisk har været hård ved porteføljen, så dagens indeks er 97,38. Positionen i Novo Nordisk bibeholdes, og der forventes en positiv udgang på positionen.

19. januar 2017

Depotet blev oprettet i dag, penge blev indbetalt og den første position blev taget.

Positionen blev en position guld lang, der er en gearing på ca 7 gange.

Positionen holdes åben, der håbes på yderligere stigning i guldprisen på den helt korte bane.

Indekset for depotet er 101,27, altid rart med en positiv start omend gevinsten er begrænset.


Markeder

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier